Софтверско инжењерство

Програм мастер студија Софтверског инжењерства је напредни академски програм који је осмишљен да унапреди студенте знањем и специјализованим вештинама у области софтверског инжењерства. Овај програм је осмишљен за појединце који поседују јаку основу у рачунарским наукама или сродним дисциплинама и желе да унапреде своју стручност и траже могућности за каријеру у динамичној индустрији која се брзо развија. Студенти имају прилику да истраже напредне програмске језике, стекну знање у методологијама софтверског инжењеринга и истражују најсавременије технологије као што су рачунарство у облаку и сајбер безбедност. Програм мастер студија софтверског инжењерства нуди свеобухватно и специјализовано образовање које припрема студенте за надоградњу каријере.

Мастер академске студије Софтверског инжењерства су други степен високог образовања, и представљају наставак основних академских студија. Студије трају једну годину, односно два семестра.

Завршетком мастер академских студија софтверског инжењерства студент стиче звање „мастер софтвер инжењер“.

Школарина

Школарина за мастер студије на студијском програму Софтверског инжењерства износи: 1900 евра у динарској противредности по званичном средњем курсу НБС на дан уплате.

Школарина се плаћа у целости приликом уписа или у ратама.

Факултет признаје испите са сродних факултета.

Наставни план и програм

Scroll to Top